Algemene informatie over onze iPhone schermen en onderdelen

De meeste iPhone onderdelen wat wij aanbieden zijn afkomstig van originele iPhone toestellen. Hierdoor kunnen wij de meeste van onze producten als originele kwaliteit oftewel OEM-kwaliteit aan u aanbieden. Omdat wij beschikken over originele kwaliteit onderdelen, zal een toestel, wanneer die gerepareerd wordt met onze producten, perfect naar behoren functioneren. De originele onderdelen zijn te herkennen door de tekst (original) op de sticker. Omdat de kwaliteit van onze producten hoog liggen, ontvangen wij zelden retours en hier zijn wij ontzettend trots op!

Let op: bij oudere modellen toestellen zoals de iPhone SE, 5 en 5s liggen de kwaliteit van de onderdelen net iets anders. Omdat deze toestellen wat ouder zijn, wordt het tegenwoordig steeds moeilijker om voor die modellen aan originele onderdelen te komen. Daarom bieden wij voor die modellen wel originele onderdelen aan onder voorbehoud van van een ander kwaliteit wat uiteraard het dichtst komt bij het originele.

Onze kwaliteitsschermen

iPhone
Als we inzoomen op onze iPhone kwaliteitsschermen, bieden wij hierin verschillende kwaliteiten aan namelijk, Original new, OEM en High copy. Wat deze verschillende kwaliteiten inhouden, wordt hieronder voor u toegelicht. Ook is het goed om te weten dat wij onze iPhone schermen met een vooraf geïnstalleerde backplate leveren. Hier hebben wij bewust voor gekozen zodat er tijd bespaart wordt tijdens het uitvoeren van een reparatie.

Let op: de vooraf geïnstalleerde metalen LCD-plaat gelden niet voor de schermen van de modellen: iPhone X, XS, en XS MAX. Deze modellen zijn afzonderlijk omdat hiervoor de metalen LCD-plaat niet voor nodig is.

Ook is het goed om te weten dat al onze iPhone schermen voorzien zijn van een camerahouder, een proximity sensor houder, een oorgaas en een hitte bestendige sticker voor op de metalen LCD-plaat. Dit is gedaan om meer gemak te bieden tijdens het uitvoeren van een reparatie. De schermen zijn ook voorzien van schuimkussens waarop de connectoren op wordt aangesloten. De schuimkussen zorgt ervoor dat de connector beter op de plek blijft.

Let op: de hitte bestendige sticker geldt alleen voor de schermen van de modellen iPhone 6s, 6s+, 8, 8+ en de XR.

Geperfectioneerde iPhone OEM schermen
Na jarenlang ervaring en onderzoek te hebben opgedaan naar de velen kwaliteiten schermen wat op de markt aangeboden worden, bieden wij met trots onze eigen kwaliteitsschermen aan, de OEM kwaliteit schermen. Deze kwaliteitsscherm houdt in, originele schermen waarvan alleen het glas van wordt vervangen. De kwaliteit glas wat wordt vervangen is van hoge kwaliteit en is vergelijkbaar met het originele. Deze kwaliteitsschermen vormt dan ook ons hoofdproduct.

en die wij met trots aan u kunnen aanbieden. is he Onze klanten kiezen voor onze OEM schermen Hieronder hebben wij nog een aantal belangrijke punten die wij graag aan u willen informeren over deze kwaliteitsschermen.

Helderheid
Onze iPhone OEM schermen zijn altijd voorzien van een origineel backlight. Dit is het belangrijkste onderdeel voor een helder en mooi beeld. Hierdoor heeft u altijd de hoogst haalbare kleur helderheid.

Perfecte pasvorm
Onze OEM schermen zullen altijd perfect in de behuizing vallen, het scherm zal zonder enkele verhoging mooi in de behuizing vallen.

Glaskwaliteit
De originele schermen worden voorzien van een nieuw glas. Het glas die op onze OEM schermen worden geplaatst zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit en vergelijkbaar met het origineel. Hierbij is gelet op de volgende details: aanraking, vorm, sterkte en erg belangrijk: het kleur van de glas.

Uitgebreide functie test
Totdat de schermen bij ons in de voorraadkasten liggen, zijn de schermen minimaal 5 maal getest. Hierdoor is het defect-percentage geminimaliseerd tot 1,6%.

Gepolariseerde zonnebril
Onze schermen zijn voorzien van een origineel polarizer. Dit onderdeel dat tussen het glas en LCD ligt, zorgt ervoor dat de kleuren vanuit elke hoek zichtbaar zijn. Daarnaast zal een niet origineel polarizer zorgen voor geen zicht met een gepolariseerde zonnebril, met onze schermen is daar absoluut geen probleem mee.

Original New kwaliteitsschermen
Original new kwaliteitsschermen houdt in, schermen die afkomstig zijn van ongebruikte originele toestellen. Aan deze schermen is niks aangepast, ze zijn volledig nieuw. Omdat deze kwaliteitsschermen volledig origineel zijn, liggen de prijzen van deze kwaliteitsschermen daarom wat hoger.

High Copy kwaliteitsschermen
High Copy kwaliteitsschermen houdt in, iPhone schermen die niet door Apple of zijn partners zijn geproduceerd. Ondanks het niet officiële schermen zijn, worden de schermen door onze specialisten getest op helderheid, pixels, pasvorm en stabiele touch. De High schermen zijn niet afkomstig van dezelfde bron, wij hebben van iedere fabrikant zijn beste model geselecteerd. Hierdoor bent u verzekerd van de hoogst mogelijke kwaliteit High Copy schermen.

Kernmerken High Copy schermen
• Mooie kleuren
• Stabiele touch
• Goede pasvorm

iPhone LCD scherm LG, Toshiba of Sharp?
Apple heeft namelijk drie LCD scherm leveranciers; LG, Toshiba en Sharp.
Bij iPhone 7 Plus en 8 Plus is het belangrijk om van te voren vast te stellen door welke fabrikant het scherm geproduceerd is. Er is namelijk een grote kans dat er touch problemen ontstaan indien er een scherm van een andere fabrikant gemonteerd wordt. Als er Hoe kun je weten door welk fabrikant het scherm geproduceerd is? Dit kan via 3U tools, de Eeprom data program apparaat of de code aan de achterkant van de 3D touch.

Dit is de kans op touch problemen wanneer er een scherm van een andere fabrikant gemonteerd wordt:
– Een Toshiba scherm op een Sharp gekalibreerde toestel: 5% kans op touch problemen
– Een Sharp scherm op een Toshiba gekalibreerde toestel: 5% kans op touch problemen
– Een Toshiba of Sharp scherm op een LG gekalibreerde toestel: 50% kans op touch problemen
– Een LG scherm op een Toshiba of Sharp gekalibereerde toestel: 50% kans op touch problemen

Dit is een overzicht van de fabrikant codes:
LG: DTP/C3F
Toshiba: C11/F7C
Sharp: DKH/C0N

Algemene informatie over de iPad touchscreen schermen, LCD, LCD-schermen en onderdelen
Als we inzoomen op de iPad onderdelen bieden wij verschillende kwaliteiten aan namelijk, Original new, OEM en High copy. Welke onderdelen dit zijn staat hieronder voor u toegelicht. Het is goed om te weten dat er een verschil zit tussen een iPad touchscreen glas, iPad LCD en iPad LCD-scherm. Dit om de verschillen van elkaar te kunnen onderscheiden zodat u het product besteld dat bij uw organisatie past.

Graag informeren wij u dat al onze iPad touchscreen glazen voorzien zijn van een camerahouder, Tesa plakstrip en een homebutton (met uitzondering van modellen met vingerscan). De homebuttons zijn stevig gelijmd en zullen niet loslaten.

Original new: schermen afkomstig van originele iPads. De schermen zijn altijd krasvrij en volledig origineel.

OEM: Dit is de hoogst mogelijke kwaliteit na original new schermen. De kwaliteit is vergelijkbaar met het origineel. Hierbij is ook gelet op kleine details zoals het kleur van het glas, de homebutton en de sensor voor de Apple hoes. Ook zit er een oleofobe coating over het glas heen verwerkt. De oleofobe coating zorgt ervoor dat het scherm vingerafdrukbestendig- en of vetafstotende is en het biedt meer gemak bij het gebruiken van de touch.

Algemene informatie over onze Samsung schermen en onderdelen

Als we inzoomen op onze Samsung kwaliteitsschermen, bieden wij hierin één kwaliteit aan namelijk origineel Service Pack. Deze zijn schermen afkomstig van officiële Samsung distribiteurs. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit schermen van Samsung. Wat betreft de Samsung batterijen bieden wij twee verschillende kwaliteiten aan: Original en OEM. Original batterijen zijn volledig origineel en nieuwe Samsung batterijen. OEM batterijen zijn van vergelijkbare kwaliteit, en alleen beschikbaar voor de oudere modellen van Samsung.

Wij bieden in onze assortiment ook Samsung Tab schermen. Deze schermen zijn ook volledig origineel en met een vooraf geplakte plakstrip, om meer gemak te bieden tijdens het uitvoeren van een reparatie.

Algemene informatie over onze Huawei schermen en onderdelen

Van het merk Huawei zijn er twee verschillende kwaliteitskenmerken beschikbaar, namelijk Service pack en OEM. Service pack schermen zijn volledig origineel met kleine onderdelen en batterij vooraf geïnstalleerd. OEM schermen zijn origineel refurbished, dit houdt in dat de schermen zijn voorzien van een nieuw glas. Het LCD paneel is altijd origineel. Onze OEM schermen zijn bij de modellen waarbij het mogelijk is voorzien van een origineel frame.

TERUG NAAR HOME

NIEUW BINNEN

ALTIJD VERZEKERD VAN

Hoogste kwaliteit producten
Dagelijks nieuw assortiment
Support afdeling
Handmatige kwaliteitscontrole
Bestellijst
There are no products in the cart!
Verder winkelen
0

LET OP!

Door de enorme drukte bij onze postvervoerders kunnen de levertijden iets langer zijn dan normaal. Houdt hier rekening mee tijdens de maand november & december.

Onze excuses voor het ongemak.